Закалено Стъкло

EN12150-2:2004

закалено стъкло от барос глас

Закаленото стъкло се произвежда чрез нагряване и охлаждане. Стъклото трябва да бъде предварително нарязано и кантирано, преди да бъде поставено в закаляващата пещ, в която се загрява до приблизително 630 °C като след това се охлажда бързо. Този процес се нарича закаляване. При него стъклото се втърдява и става приблизително 4 до 5 пъти по-здраво и устойчиво. Закаленото стъкло може да бъде използвано за парапети, фасади, стъклени панели и други. От основните предимства на закаленото стъкло са здравината и факта, че при счупване то се разбива на малки парчета, които е по-малко вероятно да причинят нараняване околните.

закалено стъкло от барос глас
стъклени парапети

Стъклен Парапет

стъклени парапети

Закаленото стъкло е подходящо за стъклен парапет, тъй като то осигурява красив вид и безопасно използване.

Стъкленият парапет със закалено стъкло е перфектният избор за хора, които искат да запазят гледката от свойте тераси и веранди поради прозрачността и здравината на парапета.

Допринасяйки за модерна и изчистена визия, стъклените парапети със закалено стъкло са избор номер едно в Европа за стълбища и тераси, на офиси и бизнес сгради.

Препоръчителна дебелина на стъклото 10-12мм.

Стъклени Панели

стъклени панели

Стъклените панели са подходящо и стилно решение за офиси. Можете лесно да разделите работното пространство без да жертвате естествената светлина.

Много популярни в западните части на Европа стъклените панели спомагат за шумоизолацията, като едновременно с това изключват и усещането за затворено пространство, създавано от много стени.

Ако сте строител или изпълнител, който редовно монтира стъклени прегради в домове и офиси – Барос Глас Ви предлага стъклени панели от закалено стъкло с топ качество и конкурентни цени.

стъклени панели

Стъклени Врати

Стъклените врати са изключително популярни в България и света. Използват се за магазини, заведения, закусвални, салони за красота и разнообразни офис пространства.

Стандартната дебелина на закаленото стъклото е 10 мм, което гарантира здравината им. 

Стъклените врати могат да бъдат с прозрачно стъкло или с матирано където има нужда от уединение. Матираното стъкло може да се гравира с фирмено лого или разнообразни форми, с които да се постигне уникален и забележителен дизайн.

Стъклени Душ Kабини

Стъклените душ кабини са все по-желано подобрение при проекти за обновяване на дома. Те се вписват перфектно в минималистични дизайни и придават по-луксозен и отворен вид на банята.

Душ кабините допринасят не само за красивия и естетически-завършен вид на банята, но и за нейната функционалност.

Ние от Барос Глас Ви предлагаме закалено стъкло произведено по размери и дизайн на клиента. Изберете най-качественият материал за Вашия проект.

Барос Глас е производител на закалено стъкло

ИЗБОР НА СТЪКЛО:

✓ Дебелина на стъклото: 4мм, 6мм, 8мм, 10мм, 12мм, 15мм, 19мм

✓ Прозрачно е стандартно и се ползва в повечето проекти

✓ Супер прозрачно е най-изчистеното стъкло без оттенък

✓ Цветно стъкло: Кафяво, сиво, синьо, зелено и др.

✓ Сатенен ефект на стъклото или с шарки

ВЪЗМОЖНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:

✓ Стъклени парапети

✓ Стъклени витрини

✓ Стъклени завеси

✓ Стъклени душ-кабини

✓ Стъклени врати

Знаете ли, че предлагаме и висококачествени парапети?

производител на стъклени парапети барос вижън

Повече информация за стъклените парапети, които предлагаме на: